Dotace ELEKTROMOBIL

 

Vážení čtenáři,
naše společnost CarDo group s.r.o. se rozhodla pořídit si nový elektromobil Volvo XC40 Recharge Twin.

 

Co nás k tomu vedlo?

Rozhodně umístění našich poboček, kdy vozidlo s dojezdem 500 km postačuje na objetí všech našich poboček na jeden zátah, a to i v zimním počasí. A samozřejmě obří sleva díky ČSOB a dotace NRB na nákup nového elektromobilu i s nabíjecí stanicí.

 

Jaká je naše zkušenost s daným vozidlem po ujetí 3 000 km?

Řídit elektrovozidlo je prostě jiné. Dané vozidlo je rychlé, nádherně sedí na silnici a provoz je opravdu neskutečně levný. V létě s ním dokážeme jezdit i pod 15 kWh/100 km. Ale při daném výkonu Vás občas svrbí noha a ... pak tam bude číslovka 18. Vzhledem k tomu, že nabíjíme pouze v sídle naší společnosti, je to opravdu velmi levný provoz. 
Přesun mezi pobočkami, a to i s naloženým kufrem, je extrémně pohodlný.
Absence hluku a smrádku spalin, bylo vyměněno za dieselové vozidlo, také není na škodu.

 

Co říci závěrem? 
Ano, elektromobily mají z našeho pohledu smysl. Ale ano, chce to mít kde nabíjet za normální ceny elektřiny. Ano, bez dotace a slevy bychom vozidlo také nepořídili, ale jsme nakonec rádi, že jsme tak učinili. Snad budou časem levnější. Kdyby existovala dodávka s dojezdem 500 km při plném zatížení, hned bychom žádali i o dotaci na ní. Protože to opravdu není vůbec zlé. Naopak.

 

Tímto velice děkujeme společnosti ČSOB za zajištění dokumentace a taktéž za zařízení obří slevy pro nákup vozidla Volvo (v rámci účtu ČSOB Premium).

Taktéž děkujeme Národní Rozvojové Bance za zajištění dotace na nákup nového elektromobilu a nabíjecí stanice SIEMENS v rámci záručního programu ELEKTROMOBILITA.

A také děkujeme prodejci vozidla AUTO IN Ústí nad Labem. Jejich služby jsou neskutečné a vřele je doporučujeme.

 

19.10.2024
autodíly-cardo.cz

 


Moje garáž

Filtr dle vozu


+420 725 540 652
+420 602 442 111
+420 775 119 115

Po-Pá: 9:00 - 17:00

obchod@autodily-cardo.cz


HODNOCENÍ KVALITY

Vše o hodnocení kvality výrobků